Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Další autor Romaňuk, Juraj (Autor)
    Vydání6. čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd
    Nakl.údajePraha : IQ 147, 1996
    Fyz.popis350 s.
    ISBN.00
    Předmět.heslapokrmy - příprava - technologie - učebnice učeb. oborů
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 169147/IIPůjčovna literaturydepozitářnedost.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.