Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů. I. / [zpracovali] Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
    Další autor Otoupal, Pavel, 1935- (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna, 1998
    Fyz.popis85 s., [8] s. obr. příl.
    ISBN80-7168-571-2 : 84.00 Kč
    Určeno proUčebnice pro střední odborné školy a hotelové školy
    Předmět.heslapokrmy - příprava - technologie - učebnice středoškolské
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 176902/IPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.