Počet záznamů: 1
Správná výrobní praxe a kontrolní systémy ve stravovacích službách
Autor Žáček, Miloš (Autor) Název Správná výrobní praxe a kontrolní systémy ve stravovacích službách : Vaříte podle zákona?. 2. svazek, Část záznamová / Miloš Žáček, Václav Horejš, Emanuel Tesař Část názvu Část záznamová Další autor Horejš, Václav (Autor) Tesař, Emanuel (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : HASAP Gastro Consulting, 2002 Fyz.popis 1 sv. (nestránkováno) ISBN 80-86605-02-7 (kroužkový blok) : 2782.00 Kč Předmět.hesla stravování - Česko Forma, žánr právní předpisy * příručky MDT 640.4 * (094.5) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 196578/II Všeobecná studovna místní sklad nedost.
Počet záznamů: 1