Počet záznamů: 1  

Správná výrobní praxe a kontrolní systémy ve stravovacích službách

  1. Autor Žáček, Miloš (Autor)
    NázevSprávná výrobní praxe a kontrolní systémy ve stravovacích službách : Vaříte podle zákona?. 2. svazek, Část záznamová / Miloš Žáček, Václav Horejš, Emanuel Tesař
    Část názvuČást záznamová
    Další autor Horejš, Václav (Autor)
    Tesař, Emanuel (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : HASAP Gastro Consulting, 2002
    Fyz.popis1 sv. (nestránkováno)
    ISBN80-86605-02-7 (kroužkový blok) : 2782.00 Kč
    Předmět.hesla stravování - Česko
    Forma, žánr právní předpisy * příručky
    MDT640.4 * (094.5) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 196578/IIVšeobecná studovnamístní skladnedost.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.