Počet záznamů: 1  

Metody zkoušení zmrazených výrobků

  1. NázevMetody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-3. Část 3, Senzorické zkoušení
    Část názvuSenzorické zkoušení
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2001
    Fyz.popis7 s.
    ISBN80.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTato ČSN 56 0290-3 spolu s ČSN 56 0290 část 1, 2, 4, 5, 6, 7 nahrazuje ČSN 56 0290 část 1 a 3 z 1985-09-04 a ČSN 56 0290 z 1964-09-30
    Předmět.hesla zmrazené potraviny - metody zkoušení
    Forma, žánr normy
    MDT664.8.037.5 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 17059Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.