Počet záznamů: 1  

Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků

  1. NázevPotraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků : ČSN EN 13804
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2003
    Fyz.popis14 s.
    ISBN152.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTřídicí znak 56 0066
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny * stopové prvky
    Forma, žánr normy
    MDT641/642 * 613.2 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 19834Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.