Počet záznamů: 1  

Koncert č. 2 G dur pro housle a orchestr, Hob.VIIa č. 4

  1. Autor Haydn, Joseph, 1732-1809 (Skladatel)
    NázevKoncert č. 2 G dur pro housle a orchestr, Hob.VIIa č. 4 [zvukový záznam] / Joseph Haydn. Koncert G dur pro housle a smyčcový orchestr / Jan Křtitel Vaňhal
    Unif.název Koncerty, housle, smyčcový orchestr, H. VIIa, 4, G dur
    Variantní názevViolin concertos
    Další autor Vaňhal, Jan Křtitel, 1739-1813. Koncerty, housle, smyčcový orchestr, W. IIb: G 1, G dur
    Suk, Josef, 1929-2011 (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Vlach, Josef, 1923-1988 (Dirigent)
    Volek, Tomislav, 1931- (Autor textu doprovodného materiálu)
    Myslík, Antonín, 1933-1983 (Jiná role)
    Thuri, František Xaver, 1939-2019 (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Další korp. Sukův komorní orchestr
    Nakl.údaje[Praha] : Supraphon, p1985
    Fyz.popis1 zvuková deska : analog, stereo, 33 1/3 ot/min ; 30 cm
    Nakl.číslo1110 3616. Supraphon
    PoznámkyGramofonová deska
    František X. Thuri, cembalo ; Josef Suk, housle ; Sukův komorní orchestr, Josef Vlach, dirigent
    Poznámka o jazykuDoprovodný text česky, anglicky, německy a francouzsky
    ObsahujeKoncert č. 2 G dur pro housle a orchestr, Hob.VIIa č. 4 (Allegro moderato ; Adagio ; Allegro) -- Koncert G dur pro housle a smyčcový orchestr (Allegro moderato ; Adagio ; Presto) / Jan Křtitel Vaňhal
    RealizaceHudební režie Jaroslav Rybář ; zvuková režie Václav Roubal
    Předmět.hesla 18.-19. století
    vážná hudba - 18.-19. stol. * komorní hudba * koncerty
    Forma, žánr gramofonové desky
    Konspekt785 - Instrumentální hudba. Symfonická hudba. Hudba pro více nástrojů
    MDT061.7 * 78.082.4 * 782/785 * 785.7 * (086.72)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.zxx
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Zvukové dokumenty
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    G 5510Půjčovna literaturydepozitář
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.