Počet záznamů: 1  

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  1. NázevBakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
    Fyz.popis47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
    ISBN978-80-88019-34-3 Kč 30.00
    PoznámkyNázev z obálky
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla bakterie mléčného kvašení * probiotika * kysané mléčné výrobky * racionální výživa
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT579.86/.87 * 579-027.235 * 637.146 * 613.2 * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 372790Půjčovna literaturymístní sklad
    Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.