Počet záznamů: 1  

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

  1. Autor Klíma, Petr (Autor)
    NázevObilovinová kuchařka od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok / Petr Klíma
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Smart Press, 2021
    Fyz.popis219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88244-23-3 Kč 449.00
    Předmět.hesla obilná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:633.1 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 395248Půjčovna literaturymístní sklad
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.