Počet záznamů: 1  

Zmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium

  1. Autor Pudil, Antonín, 1971- (Dotazovaný, interviewovaný)
    NázevZmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium / Antonín Pudil ; text a foto pal
    Další autor pal (Dotazovatel, interviewující) (Fotograf)
    Fyz.popis1 ilustrace
    Zdroj.dok. Kladenský měsíc. -- Č. 8 (2021), s. 3
    Předmět.hesla Pudil, Antonín, 1971-
    osobnosti regionu * cukráři * cukrářské výrobky * zmrzliny * laboratoře * kuchařské suroviny
    Kladno (Česko) * Slaný (Česko)
    Forma, žánr rozhovory
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 929 - Biografie
    MDT001.89:005.71 * 641.1/.3 * 663.674 * 664.143 * 663.916 * 663.916-051 * 929-027.541 * (437.312) * (047.53)
    AnotaceRozhovor s kladenským a slánským cukrářem o zmrzlině a všem dobrém
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Regionální literatura - články
    Odkazy - Zdroj.dok.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.