Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. Autor Davis, Holly (Autor)
    NázevFermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
    Unif.název Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky
    Další autor Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel)
    Podzimková, Dina, 1979- (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada, 2021
    Fyz.popis271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-271-3152-5 Kč 490.00
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 663/664.098 * 66.098:577.15 * (035)
    AnotaceÚžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 398353Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 01.06.2024)
    Fermentace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.