Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie I
Autor Hoza, Ignác, 1941- (Autor) Název Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová Další autor Sumczynski, Daniela, 1976- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 Fyz.popis 168 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-295-5 (brož.) : 126.00 Kč 978-80-7318-295-3 (brož.) : 150.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol Poznámky 250 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. Dotisk r. 2007 (100 výt.) Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potravinářská biochemie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:577.1 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 2, z toho volných 2 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 229578 Půjčovna literatury depozitář J 229578 a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1