Počet záznamů: 1  

Technologie potravin II

  1. Kadlec, Pavel, 1940-

    Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2002. -- 236 s. : il. ; 29 cm. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-7080-510-2 (brož.) : 297.00 Kč.
    I. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie


    potravinářská technologie * učebnice vysokých škol
    663/664 * (075.8)
    663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.