Počet záznamů: 1  

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky

  1. TitlePravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky : ČSN 56 9605
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2007
    Phys.des.23 s. : il.
    ISBN388.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    Subj. Headings hygiena potravin * potraviny
    Form, Genre normy
    UDC614.31 * 641/642 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 26483Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.