Počet záznamů: 1  

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky

  1. SYS0541984
    LBL
      
    00924nam-a2200277-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20200129090039.2
    007
      
    ta
    008
      
    070221s2007----xr-a---e------000-0-cze--
    020
      
    $c 388.00 Kč
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    080
      
    $a 614.31 $2 undef
    080
      
    $a 641/642 $2 undef
    080
      
    $a 006.7/.8 $2 undef
    245
    00
    $a Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky : $b ČSN 56 9605
    260
      
    $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2007
    300
      
    $a 23 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Česká technická norma
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003172 $a normy
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*u0004150 $a Česká technická norma
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.