Počet záznamů: 1
Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Název Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková] Část názvu Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin Další autor Čížková, Helena, 1973- (Editor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa Státní zemědělská a potravinářská inspekce Státní veterinární ústav Praha Česko. Celně technická laboratoř Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Ostrava : Key Publishing, 2011 Fyz.popis 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-7418-124-5 (brož.) : 210.00 Kč Poznámky Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří. Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla hygiena potravin * kvalita potravin Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 614.31 * 663/664-021.465 * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 299821 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1