Počet záznamů: 1  

Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku

  1. Autor Valenta, Ondřej (Autor)
    NázevBudoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.
    Další autor Hladík, Petr, 1972- (Autor)
    Další korp. Akademie věd České republiky. Technologické centrum
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Sociologické nakladatelství pro Technologické centrum AV ČR, 2011
    Fyz.popis123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm
    ISBN978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.)
    978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) : 195.00 Kč
    PoznámkyČást. tištěno napříč
    Obsahuje bibliografie
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT338.439.66 * 663/664 * 663/664-021.465 * 614.31:663/664 * (437.3) * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 301097Půjčovna literaturymístní sklad
    Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.