Počet záznamů: 1  

Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků

  1. SYS0951296
    LBL
      
    02359nam^a2200601^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20150129100044.4
    006
      
    m----d---d-^------
    007
      
    co-cg----uuuuu
    008
      
    140108s2013^^^^xr^a^^^fs--d--------cze^d
    015
      
    $a cnb002538676
    020
      
    $a 978-80-7080-870-2 $q (CD-ROM) : $c 250.00 Kč
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 543 $x Analytická chemie $2 Konspekt $9 10
    080
      
    $a 637.5'62 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5'64 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a 543.645 $2 MRF
    080
      
    $a 635.655.076 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664.022.3 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    080
      
    $a (0.034.44) $2 MRF
    245
    00
    $a Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků $h [elektronický zdroj] : $b certifikovaná metodika / $c Jana Hajšlová ... [et al.]
    246
    3-
    $a Certifikovaná metodika
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2013
    300
      
    $a 1 CD-ROM : $b barev. ; $c 12 cm
    500
      
    $a Název z titulní obrazovky
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    538
      
    $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006202 $a hovězí maso $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004884 $a vepřové maso $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0203361 $a kvalita potravin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0228746 $a biochemická analýza $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004153 $a sója $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0258566 $a potravinářská aditiva $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.