Počet záznamů: 1  

Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků

  1. Metoda

    Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.]. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013. -- 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm. -- Název z titulní obrazovky. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader. -- ISBN : 978-80-7080-870-2 (CD-ROM) : 250.00 Kč.
    I. Hajšlová, Jana, 1952- II. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    hovězí maso * vepřové maso * kvalita potravin * biochemická analýza * sója * potravinářská aditiva * certifikované metodiky * CD-ROM
    637.5'62 * 637.5'64 * 663/664-021.465 * 543.645 * 635.655.076 * 663/664.022.3 * (083.744) * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.