Počet záznamů: 1  

Co by měl kuchař dobře znát

  1. SYS1195950
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830040528.7
    007
      
    ta
    008
      
    180813s2018----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002952813
    020
      
    $a 978-80-7549-778-9 $q (vázáno) : $c Kč 179.00
    035
      
    $a (OCoLC)1056247328
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.524.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0385160 $a Manning, Joy $4 aut
    240
    10
    $a Stuff every cook should know. $l Česky
    245
    10
    $a Co by měl kuchař dobře znát / $c Joy Manning ; z anglického originálu Stuff every cook should know ... přeložila Tereza Pavcová
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Euromedia, $c 2018
    300
      
    $a 143 stran : $b ilustrace ; $c 16 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0263523 $a vaření $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0353294 $a Pavcová, Tereza $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.