Počet záznamů: 1  

Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa

  1. Zdeňková, Kamila

    Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika / Kamila Zdeňková, Kateřina Demnerová, Diliara Akhatova, Eliška Fialová, Ondřej Krupa, Lukáš Kubica, Simona Lencová. -- 1. vydání. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017. -- 1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm. -- Název z disku. -- Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie. -- Na titulní stránce podnázev : uplatněná certifikovaná metodika. -- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-7592-005-8.
    I. Demnerová, Kateřina, 1947- II. Akhatova, Diliara III. Čermáková, Eliška IV. Krupa, Ondřej V. Kubica, Lukáš VI. Lencová, Simona VII. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie


    maso * analýza potravin * polymerázová řetězová reakce * certifikované metodiky * CD-ROM
    637.5 * 543.6:663/664 * 577.213.3 * (083.744) * (0.034.44)
    577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.