Počet záznamů: 1
Fermentace
Autor Davis, Holly (Autor) Název Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi Unif.název Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky Další autor Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel) Podzimková, Dina, 1979- (Překladatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Grada, 2021 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-271-3152-5 Kč 490.00 Poznámky Obsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * 663/664.098 * 66.098:577.15 * (035) Anotace Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 398353 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1