Počet záznamů: 1
Fermentace
SYS 1355844 LBL 01428nam^a22004333i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230830054308.4 007 ta 008 211118s2021----xr^a^^^e-f^^^-001-0-cze-d 015 $a cnb003374929 020 $a 978-80-271-3152-5 $q (brožováno) : $c Kč 490.00 035 $a (OCoLC)1296109257 040 $a CBA001 $b cze $d KLG001 $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 663/664.098 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0416929 $a Davis, Holly $4 aut 240 10
$a Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. $l Česky 245 10
$a Fermentace / $c Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada, $c 2021 300 $a 271 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Obsahuje rejstřík 500 $a Přeloženo z angličtiny 520 3-
$a Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze. $c flexibooks 650 07
$7 kl_us_auth*0235710 $a fermentace $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0353512 $a fermentované potraviny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0316151 $a Podzimek, Jan, $d 1984- $4 trl 700 1-
$7 kl_us_auth*0344613 $a Podzimková, Dina, $d 1979- $4 trl 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1