Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. SYS1355844
    LBL
      
    01428nam^a22004333i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830054308.4
    007
      
    ta
    008
      
    211118s2021----xr^a^^^e-f^^^-001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003374929
    020
      
    $a 978-80-271-3152-5 $q (brožováno) : $c Kč 490.00
    035
      
    $a (OCoLC)1296109257
    040
      
    $a CBA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664.098 $2 MRF
    080
      
    $a 66.098:577.15 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0416929 $a Davis, Holly $4 aut
    240
    10
    $a Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. $l Česky
    245
    10
    $a Fermentace / $c Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada, $c 2021
    300
      
    $a 271 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0235710 $a fermentace $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0353512 $a fermentované potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0316151 $a Podzimek, Jan, $d 1984- $4 trl
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0344613 $a Podzimková, Dina, $d 1979- $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.