Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. Davis, Holly

    Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi. -- První vydání. -- Praha : Grada, 2021. -- 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm. -- Obsahuje rejstřík. -- Přeloženo z angličtiny. -- Abstrakt: Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze. -- ISBN : 978-80-271-3152-5 (brožováno) : Kč 490.00.
    I. Podzimek, Jan, 1984- II. Podzimková, Dina, 1979-


    fermentace * fermentované potraviny * jídla * příručky
    641.55 * 663/664.098 * 66.098:577.15 * (035)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.