Počet záznamů: 1  

Pokročilé technologie v mlékárenství

  1. Kouřimská, Lenka, 1967-

    Pokročilé technologie v mlékárenství : laboratorní cvičení / Lenka Kouřimská, Veronika Legarová. -- Vydání: první. -- Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra kvality a bezpečnosti potravin : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, 2021. -- 99 stran : ilustrace ; 30 cm. -- Nad názvem: Česká zemědělská univerzita, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 978-80-213-3009-2 (brožováno) : Kč 191.00.
    I. Legarová, Veronika II. Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů


    mlékárenská technologie * učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení
    637.1/.3 * (075.8) * (076.5)
    637 - Živočišné produkty


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.