Počet záznamů: 1  

Rozbor efektivnosti a rentability obchodních organizací

  1. SYS1446648
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^1^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930112628.9
    008
      
    970115s1977^^^^xr^^^^^e^^^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb000412802
    035
      
    $a (nkpdnnt)bk197800081
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c CBA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 658 $x Řízení a správa podniku $9 4 $2 Konspekt
    080
      
    $a 658 $2 MRF
    080
      
    $a 334.711 $2 MRF
    080
      
    $a 339.3 $2 MRF
    080
      
    $a 330.13 $2 MRF
    080
      
    $a 330.342.151 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Semeniuk, Petr, $d 1940-2015 $7 kl_us_auth*p0064260 $4 aut
    245
    10
    $a Rozbor efektivnosti a rentability obchodních organizací / $c Petr Semeniuk
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1977 $f (ST 1)
    300
      
    $a 114 s. : $b grafy, il., tb. ; $c
    500
      
    $a 2500 výt.
    500
      
    $a Návrh obálky Ivo Urbánek
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    648
    -4
    $a 1974-1975
    650
    07
    $a podniková ekonomika $7 kl_us_auth*h0001882 $2 czenas
    650
    07
    $a obchodní podniky $7 kl_us_auth*h0004714 $2 czenas
    650
    07
    $a vnitřní obchod $7 kl_us_auth*h0000762 $2 czenas
    650
    07
    $a ekonomická efektivnost $7 kl_us_auth*0282354 $2 czenas
    650
    07
    $a socialistické hospodářství $7 kl_us_auth*0252603 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 kl_us_auth*u0003045 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:41512f40-24f0-11e7-9efd-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:813de580e8a527431f0343cf0c3b9ffe
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.