Počet záznamů: 1  

Rostliny a chlorofyl

  1. SYS1450769
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^7i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930124747.0
    008
      
    131129s1953^^^^xr^a^^^f^^^^^^00|^0^cze
    015
      
    $a cnb000508776
    035
      
    $a (nkpdnnt)vkol001058409
    040
      
    $a ABB002 $b cze $d OLA001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h rus
    072
    -7
    $a 581 $x Obecná botanika $9 2 $2 Konspekt
    100
    1-
    $a Gjubbenet, Jelizaveta Rudol'fovna, $d 1882- $7 unknown*jx20080915009 $4 aut
    240
    00
    $a Rastenije i chlorofill. $l Česky
    245
    10
    $a Rostliny a chlorofyl / $c E.R. Gjubbenet ; přeložil Rudolf Řetovský
    250
      
    $a I. vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Nakladatelství Československé akademie věd, $c 1953
    300
      
    $a 205 stran : $b ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Studie a prameny. Sekce biologická ; $v sv. 4
    500
      
    $a Přeloženo z ruštiny
    500
      
    $a 1-3300 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a fyziologie rostlin $7 kl_us_auth*h0001833 $2 czenas
    650
    07
    $a fotosyntéza $7 kl_us_auth*h0003125 $2 czenas
    650
    07
    $a chlorofyl $7 kl_us_auth*0400286 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 kl_us_auth*u0003029 $2 czenas
    700
    1-
    $a Řetovský, Rudolf, $d 1904-1965 $7 kl_us_auth*p0203259 $4 trl
    710
    2-
    $a Československá akademie věd. $b Sekce biologická
    830
    -0
    $a Studie a prameny. $p Sekce biologická
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9b5affc0-8a5d-11e2-a920-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:bcc3e97236f51659dc61b3f2296264a4
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.