Počet záznamů: 1  

Umění koštérské

  1. SYS1477599
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001002931.7
    008
      
    980914s1957^^^^xr^^^^^f^^^^^^|||^|^cze^d
    015
      
    $a cnb000681647
    035
      
    $a (nkpdnnt)uzp000102123
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA009
    072
    -7
    $a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $9 14 $2 Konspekt
    080
      
    $a 614.31-026.784 $2 MRF-sel
    100
    1-
    $a Čebiš, František Rudolf, $d 1895-1961 $7 kl_us_auth*p0201969 $4 aut
    245
    10
    $a Umění koštérské : $b organoleptická analysa / $c Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1957
    300
      
    $a 116, [3] s. ; $c
    490
    1-
    $a Řada potravinářské literatury
    500
      
    $a Určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren
    500
      
    $a 10300 výt.
    500
      
    $a Frontispice
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    520
      
    $a Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín.
    650
    07
    $a degustace $2 agroterm
    650
    07
    $a víno $2 agroterm
    653
    0-
    $a analýza organoleptická
    830
    -0
    $a Řada potravinářské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a1090cc0-e3ca-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:7b24925ea0e1ebb83298daffb1718fd7
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.