Počet záznamů: 1  

Umění koštérské

  1. Čebiš, František Rudolf, 1895-1961

    Umění koštérské : organoleptická analysa / Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska. -- 1. vyd. -- Praha : SNTL, 1957. -- 116, [3] s. ; 8°. -- (Řada potravinářské literatury). -- Určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren. -- 10300 výt.. -- Frontispice. -- Přehl. lit.. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Resumé: Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín.

    degustace * víno * analýza organoleptická
    614.31-026.784
    614 - Veřejné zdraví a hygiena


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.