Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie

  1. Autor Šícho, Vladislav, 1923-1977 (Autor)
    NázevPotravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová
    Další autor Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015 (Autor)
    Králová, Blanka, 1936- (Autor)
    Vydání2. dopl. a přeprac. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 (PG)
    Fyz.popis360 s. : il. ; 8°
    PoznámkyVazba: Josef Kalousek. 3200 výt.. Spoluvyd. Alfa, Bratislava. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Určeno proUčebnice pro vysoké školy chemickotechnologické
    Předmět.hesla potravinářská chemie * potravinářská biochemie * 7 potraviny
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664:577.1 * 577.1:664
    AnotaceVychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Potravinářská biochemie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.