Počet záznamů: 1  

Koření pro každé vaření

  1. Lánská, Dagmar

    Koření pro každé vaření / [Autoři:] Dagmar Lánská, Bohumír Hlava, Miroslav Strouhal ; Il. Jiří Winter-Neprakta a Pavel Dvorský. -- 1. vyd. -- Praha : Práce, 1975 (Mír 5). -- 254, [2] s. ; 8°. -- (Astra). -- Obálka a vazba: Jaromír Janský. -- 25000 výt.. -- Věcný rejstřík. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Anotace: Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod. Vyprávění doplňuje řada méně obvyklých předpisů na přípravu polévek, vaječných pokrmů, zeleniny, drůbeže, masa a salátů.
    I. Strouhal, Miroslav, 1932- II. Hlava, Bohumír, 1927-1997


    pochutiny * koření * kuchařské recepty
    633.8

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.