Počet záznamů: 1
Konservování potravin v domácnostech
Autor Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor) Název Konservování potravin v domácnostech / Jaroslav Balaštík Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SZN, 1958 (Brázda) Fyz.popis 235, [5] s. ; il. Edice Rostlinná výroba Edice/záhl. Rostlinná výroba Poznámky 25000 výt.. S fot. a il. v textu. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Věcný rejstřík Předmět.hesla konzervování zeleniny * konzervování ovoce * konzervování masa * konzervování hub * konzervování živočišných produktů Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:635.1/.8 * 641.4:634.1/.8 * 641.4:637.5 * 641.4:635.8 * 637.033 * (035) Anotace Konzervování ovoce, zeleniny, hub, masa a vajíček, recepty a osvědčené návody, vyzkoušené v praxi. Přípravy před konzervováním, jednotlivé konzervační metody, skladování. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1