Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
Autor Dragounová, Hedvika, 1955- (Autor) Název Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 Fyz.popis 57 s. ; 23 cm ISBN 80-86642-24-0 80-213-1029-4 Edice Živočišná výroba Edice/záhl. Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita) Poznámky 300 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin * 7 milk * 7 dairy products * 7 food quality * 7 qualitative analysis * 7 food analysis Forma, žánr učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení * 7 textbooks (higher) * 7 laboratory manuals Konspekt 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.1 * 637.1/.3 * 663/664-021.465 * 543.061 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8) * (076.5) Anotace Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1