Počet záznamů: 1  

Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

  1. Novák, Václav, 1934-

    Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka. -- Vyd. 1. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006. -- 121, [18] s. : il. ; 30 cm. -- (Učební texty vysokých škol). -- 20 výt.. -- Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-7318-398-6 (brož.).
    I. Buňka, František, 1978- II. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta


    výživa člověka - ekonomické aspekty * stravování - ekonomické aspekty * human nutrition - economic aspects * catering - economic aspects * učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    613.2 * 640 * 33 * (075.8)
    613 - Hygiena. Lidské zdraví


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.