Počet záznamů: 1  

Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům

  1. Autor Kopáčová, Olga, 1941- (Autor)
    NázevTrendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům / Olga Kopáčová
    Další korp. Česko. Ministerstvo zemědělství
    Nakl.údajePraha : ÚZPI, 2007
    Fyz.popis55 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-7271-184-0
    Poznámky1000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla racionální výživa * celozrnné pečivo * obilná jídla * obilniny * 7 healthy eating * 7 cereal bakery products * 7 cookery (cereals) * 7 cereals
    Forma, žánr informační publikace * 7 information publications
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT613.2 * 664.661/.662 * 641.55:633.1 * 633.1 * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.