Počet záznamů: 1
Food & beverage management
SYS 1548146 LBL 00000nam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002190334.5 008 050429s2004^^^^xr^^^^^e^p^^^^000^0^cze 015 $a cnb001500192 020 $a 80-86578-43-7 $q (brož.) $z 978-80-86578-43-9 035 $a (nkpdnnt)cpk20051500192 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 640.4 $x Hotelnictví. Stravování $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 640.4/.5 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 005 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Zimáková, Blanka, $d 1956- $7 kl_us_auth*0235271 $4 aut 245 10
$a Food & beverage management / $c Blanka Zimáková 246 3-
$a Food and beverage management 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2004 300 $a 140 s. ; $c 30 cm 500 $a 500 výt. 500 $a Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Obsahuje bibliografii 521 8-
$a Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 546 $a Český text 650 07
$a společné stravování $7 kl_us_auth*h0008433 $2 czenas 650 07
$a stravovací zařízení $7 kl_us_auth*0235445 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $7 kl_us_auth*h0001742 $2 czenas 650 07
$a management $7 kl_us_auth*h0004791 $2 czenas 650 09
$a food services $2 eczenas 650 09
$a catering $2 eczenas 650 09
$a gastronomy $2 eczenas 650 09
$a management $2 eczenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas 655 -9
$a textbooks (higher) $2 eczenas 710 2-
$a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví $7 kl_us_auth*0229152 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:70961480-9847-11e2-9a9f-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:eb35d5937969a3fc0907d234c7fd400b 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1