Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. Author Stejskalová, Jaroslava (Author)
    TitleReceptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková
    Portion of titleKorpusy
    Other author Kadlec, František (Author)
    Nováková, Ivana (Author)
    Other corp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
    Issue3. vyd.
    Issue stat.Praha : Idea servis, 2006
    Phys.des.62 s. ; 30 cm
    ISBN80-85970-53-8 Kč 129,00
    NoteZpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Subj. Headings cukrářství * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 food technology
    Form, Genre kuchařské recepty * 7 cookbooks
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC663.916 * 663/664 * (083.12)
    AnnotationOvěřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Receptury pro cukrářskou výrobu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.