Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Author Stejskalová, Jaroslava (Author) Title Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Portion of title Korpusy Other author Kadlec, František (Author) Nováková, Ivana (Author) Other corp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Issue 3. vyd. Issue stat. Praha : Idea servis, 2006 Phys.des. 62 s. ; 30 cm ISBN 80-85970-53-8 Kč 129,00 Note Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy Subj. Headings cukrářství * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 food technology Form, Genre kuchařské recepty * 7 cookbooks Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.916 * 663/664 * (083.12) Annotation Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1