Počet záznamů: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. Autor Shih, Rich (Autor)
    NázevKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Unif.název Koji alchemy. Česky
    Část názvuKoji
    Další autor Umansky, Jeremy, 1983- (Autor)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.)
    Roztočil, Tomáš (Překladatel)
    Zrůstková, Petra (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Alferia, 2023
    Fyz.popis333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-1342-2 Kč 599.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Předmět.hesla fermentace * koji * fermentované potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT66.098:577.15 * 582.282.123.4 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12)
    AnotaceKoji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 414436Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Kouzlo fermentace s plísní koji

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.