Počet záznamů: 1  

Chemical changes during food processing

  1. SYSc062254
    LBL
      
    00813nam-a2200229-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20050426175725.9
    007
      
    ta
    008
      
    970816s1990----ne-||||--||||-0-0-|-eng--
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0202557 $a Davídek, Jiří, $d 1932-2015 $4 aut
    245
    10
    $a Chemical changes during food processing / $c Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek
    260
      
    $a Amsterdam : $b Elsevier, $c 1990
    300
      
    $a 448 s.
    490
    0-
    $a Developments in food science ; $v 21
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0067374 $a Velíšek, Jan, $d 1946- $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0080842 $a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $4 aut
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.