Počet záznamů: 1  

Dvě poznámky k slánským františkánským památkám

  1. SYS0438102
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20190228145045.4
    007
      
    ta
    008
      
    190228s2018----xr-a---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $b e-xr-st $2 czenas
    072
    -7
    $a 904 $x Kulturní památky historického období obecně $9 8 $2 Konspekt
    080
      
    $a 726.591.034.7 $2 MRF
    080
      
    $a 75.051 $2 MRF
    080
      
    $a 7.034.7 $2 MRF
    080
      
    $a 7.027.1 $2 MRF
    080
      
    $a (437.312) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0204006 $a Přibyl, Vladimír, $d 1954- $4 aut
    245
    10
    $a Dvě poznámky k slánským františkánským památkám / $c Vladimír Přibyl
    300
      
    $b 5 ilustrací
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje literaturu a poznámky pod čarou
    520
    2-
    $a Františkánské památky ve Slaném
    600
    17
    $7 kl_us_auth*p0205039 $a Heinsch, Jan Jiří, $d 1647-1712 $2 czenas
    610
    27
    $7 kl_us_auth*k0200937 $a Kostel Nejsvětější Trojice (Slaný, Česko) $2 czenas
    610
    27
    $7 kl_us_auth*k0200936 $a Kostel sv. Gotharda (Slaný, Česko) $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0342085 $a barokní oltáře $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0007772 $a obrazy $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004765 $a barokní umění $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002133 $a sochy $2 czenas
    651
    -7
    $7 kl_us_auth*g0100658 $a Slaný (Česko) $2 czenas
    773
    0-
    $w kl_us_cat*1218892 $t Slánské rozhovory 2016 a 2017 $h 88 stran, 4 nečíslované strany obrazových příloh $z 978-80-905346-8-1 $7 m2am $g S. 61-63
    910
      
    $a KLG001
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.