Počet záznamů: 1  

Zubr Nezkrotný rytíř se vydal na cestu z rezervace do Holandska

  1. SYS0444368
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20200408213920.1
    007
      
    ta
    008
      
    200408e20200404xr-a---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $b e-xr-st $2 czenas
    072
    -7
    $a 636 $x Chov zvířat. Živočišná výroba $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 614.96 $2 MRF
    080
      
    $a 656.025.4:636.02/.05 $2 MRF
    080
      
    $a 599.735.51 $2 MRF
    080
      
    $a 636.084.22 $2 MRF
    080
      
    $a 502.21(1-751.2) $2 MRF
    080
      
    $a (492) $2 MRF
    080
      
    $a (437.312) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0202281 $a Jilemnický, Miroslav, $d 1973- $4 aut
    245
    10
    $a Zubr Nezkrotný rytíř se vydal na cestu z rezervace do Holandska / $c Miroslav S. Jilemnický ; foto Dalibor Dostál
    300
      
    $b 1 ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    2-
    $a Genetická stopa milovického stáda se objeví v populaci zubrů na předměstí holandského města Haarlem
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002330 $a přírodní rezervace $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001260 $a pastevní chov hospodářských zvířat $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0353832 $a zubr evropský $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0325103 $a přeprava zvířat $2 czenas
    651
    -7
    $7 kl_us_auth*0361627 $a Přírodní rezervace Milovice (Česko) $2 czenas
    651
    -7
    $7 kl_us_auth*g0001687 $a Nizozemsko $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0086951 $a Dostál, Dalibor, $d 1973- $4 aut
    773
    0-
    $w kl_us_cat*1280911 $t Nymburský deník $x 1213-5275 $7 nnas $g Č. 81 (4.4.2020), s. 2
    910
      
    $a KLG001
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.