Počet záznamů: 1
Zmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium
SYS 0458886 LBL 00000naa-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220811103440.4 007 ta 008 220809e202108--xr-a---g------000-0dcze-d 040 $a KLG001 $b cze $e rda 043 $a e-xr--- $b e-xr-st $2 czenas 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 929 $x Biografie $9 8 $2 Konspekt 080 $a 001.89:005.71 $2 MRF 080 $a 641.1/.3 $2 MRF 080 $a 663.674 $2 MRF 080 $a 664.143 $2 MRF 080 $a 663.916 $2 MRF 080 $a 663.916-051 $2 MRF 080 $a 929-027.541 $2 MRF 080 $a (437.312) $2 MRF 080 $a (047.53) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0423175 $a Pudil, Antonín, $d 1971- $4 ive 245 10
$a Zmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium / $c Antonín Pudil ; text a foto pal 300 $b 1 ilustrace 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 520 2-
$a Rozhovor s kladenským a slánským cukrářem o zmrzlině a všem dobrém 600 17
$7 kl_us_auth*0423175 $a Pudil, Antonín, $d 1971- $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0266322 $a osobnosti regionu $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0397574 $a cukráři $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0229389 $a cukrářské výrobky $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0209600 $a zmrzliny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0009352 $a laboratoře $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0240671 $a kuchařské suroviny $2 czenas 651 -7
$7 kl_us_auth*g0100247 $a Kladno (Česko) $2 czenas 651 -7
$7 kl_us_auth*g0100658 $a Slaný (Česko) $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0000013 $a rozhovory $2 czenas 700 0-
$7 kl_us_auth*p0111195 $a pal $4 ivr $4 pht 773 0-
$w kl_us_cat*1343956 $t Kladenský měsíc $7 nnas $g Č. 8 (2021), s. 3 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1