Počet záznamů: 1  

Zmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium

  1. Pudil, Antonín, 1971-

    Zmrzlinu každý rok studuje v Itálii, kromě cukráren má i svoje laboratorium / Antonín Pudil ; text a foto pal. -- 1 ilustrace. -- Anotace: Rozhovor s kladenským a slánským cukrářem o zmrzlině a všem dobrém.
    In: Kladenský měsíc. -- Č. 8 (2021), s. 3.
    I. pal


    Pudil, Antonín, 1971- * osobnosti regionu * cukráři * cukrářské výrobky * zmrzliny * laboratoře * kuchařské suroviny * Kladno (Česko) * Slaný (Česko) * rozhovory
    001.89:005.71 * 641.1/.3 * 663.674 * 664.143 * 663.916 * 663.916-051 * 929-027.541 * (437.312) * (047.53)
    663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.