Počet záznamů: 1  

Metodika necílové hmotnostně spektrometrické analýzy (fingerprintingu) a metabolického profilování pro posouzení autenticity vína

  1. Uttl, Leoš

    Metodika necílové hmotnostně spektrometrické analýzy (fingerprintingu) a metabolického profilování pro posouzení autenticity vína : uplatněná certifikovaná metodika / Leoš Uttl, Kamila Hůrková, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017. -- 1 CD-ROM (22 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z disku. -- Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografie. -- ISBN : 978-80-7592-011-9.
    I. Hůrková, Kamila II. Kocourek, Vladimír, 1952- III. Hajšlová, Jana, 1952- IV. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    víno * analýza potravin * certifikované metodiky * CD-ROM
    663.2 * 543.6:663/664 * (083.744) * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.