Počet záznamů: 1  

Analýza potravin

  1. SYS1472975
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930221409.1
    008
      
    901019s1990^^^^xr^^^^^e^p^^^u00|^0^cze
    015
      
    $a cnb000055171
    020
      
    $a 80-7080-047-X $q (brož.) : $c Kčs 5,00
    035
      
    $a (nkpdnnt)ck9005145
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 543 $x Analytická chemie $9 10 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 543.6:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 543.92 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $7 kl_us_auth*p0080842 $4 aut
    245
    10
    $a Analýza potravin. $n Část B, $p Sensorická analýza / $c Jiří Davídek
    246
    30
    $a Sensorická analýza
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b MON, $c 1990 $f (TZ 52)
    300
      
    $a 50 s. : $b tb., il. ; $c 29 cm
    500
      
    $a Vydavatel: VŠCHT
    500
      
    $a 500 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Přehled literatury a norem
    521
    8-
    $a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
    650
    07
    $a analýza potravin $7 kl_us_auth*0205222 $2 czenas
    650
    07
    $a senzorická analýza $7 kl_us_auth*h0009807 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas
    700
    1-
    $a Davídek, Jiří, $d 1932-2015 $7 kl_us_auth*p0202557 $4 aut
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $7 kl_us_auth*k0004034 $4 pbl
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:1f2b3130-85c6-11e3-a606-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:c9f1d4f63958751f027bf9c66f752b10
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.