Počet záznamů: 1
Analýza potravin
SYS 1472975 LBL 00000nam^a22^^^^^^^^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230930221409.1 008 901019s1990^^^^xr^^^^^e^p^^^u00|^0^cze 015 $a cnb000055171 020 $a 80-7080-047-X $q (brož.) : $c Kčs 5,00 035 $a (nkpdnnt)ck9005145 040 $a ABA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 543 $x Analytická chemie $9 10 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 543.6:663/664 $2 MRF 080 $a 543.92 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $7 kl_us_auth*p0080842 $4 aut 245 10
$a Analýza potravin. $n Část B, $p Sensorická analýza / $c Jiří Davídek 246 30
$a Sensorická analýza 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b MON, $c 1990 $f (TZ 52) 300 $a 50 s. : $b tb., il. ; $c 29 cm 500 $a Vydavatel: VŠCHT 500 $a 500 výt. 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Přehled literatury a norem 521 8-
$a Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie 650 07
$a analýza potravin $7 kl_us_auth*0205222 $2 czenas 650 07
$a senzorická analýza $7 kl_us_auth*h0009807 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 kl_us_auth*u0003022 $2 czenas 700 1-
$a Davídek, Jiří, $d 1932-2015 $7 kl_us_auth*p0202557 $4 aut 710 2-
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $7 kl_us_auth*k0004034 $4 pbl 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:1f2b3130-85c6-11e3-a606-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:c9f1d4f63958751f027bf9c66f752b10 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1