Počet záznamů: 1  

Analýza potravin

  1. Pokorný, Jan, 1928-2011

    Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jiří Davídek. -- 1. vyd. -- Praha : MON, 1990 (TZ 52). -- 50 s. : tb., il. ; 29 cm. -- Vydavatel: VŠCHT. -- 500 výt.. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Přehled literatury a norem. -- Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie. -- ISBN : 80-7080-047-X (brož.) : Kčs 5,00.
    I. Davídek, Jiří, 1932-2015 II. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze


    analýza potravin * senzorická analýza * učebnice vysokých škol
    543.6:663/664 * 543.92 * (075.8)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.