Počet záznamů: 1  

Český kapr

  1. Autor Berka, Rudolf, 1933-2019 (Autor)
    NázevČeský kapr : 160 receptů na úpravu především kapra s povídáním o rybách a rybářství / [text R. Berka]
    Vydání5., upr. vyd.
    Nakl.údaje[České Budějovice] : Rybářské sdružení České republiky, 2006
    Fyz.popis111 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-239-7199-9
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla rybářství * ryby * rybí jídla * 7 fish culture * 7 fishes * 7 cookery (fish)
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty * 7 popular works * 7 cookbooks
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT639.2/.6 * 639.21/.22 * 641.55:637.56 * (0.062) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Český kapr

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.