Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
- Stejskalová, Jaroslava
Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková. -- 3. vyd. -- Praha : Idea servis, 2006. -- 94 s. ; 30 cm. -- Terminologický slovník. -- Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografické odkazy. -- ISBN : 80-85970-51-1 (brož.) : Kč 139,00.
I. Kadlec, František II. Nováková, Ivana III. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
cukrářství * cukrářská těsta * potravinářská technologie * confectionery * pastry * food technology * kuchařské recepty * cookbooks
663.916 * 663.916:664.653/.654 * (083.12)
663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Počet záznamů: 1