Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. Stejskalová, Jaroslava

    Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková. -- 3. vyd. -- Praha : Idea servis, 2006. -- 94 s. ; 30 cm. -- Terminologický slovník. -- Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografické odkazy. -- ISBN : 80-85970-51-1 (brož.) : Kč 139,00.
    I. Kadlec, František II. Nováková, Ivana III. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky


    cukrářství * cukrářská těsta * potravinářská technologie * confectionery * pastry * food technology * kuchařské recepty * cookbooks
    663.916 * 663.916:664.653/.654 * (083.12)
    663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.