Počet záznamů: 1
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Název Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 Fyz.popis 183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů ISBN 80-903401-0-5 (brož.) : 210.00 Kč Edice Food Service Edice/záhl. Food Service Předmět.hesla kontrola potravin - Česko * společné stravování - Česko * hygiena potravin - Česko Forma, žánr právní předpisy * příručky MDT 614.31 * 351.773 * 640.4/.5 * (094.5) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 216377 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1