Počet záznamů: 1
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
SYS 0541982 LBL 00909nam-a2200277-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20200129090039.1 007 ta 008 070221s2007----xr-a---e------000-0-cze-- 020 $c 388.00 Kč 040 $a KLG001 $b cze 080 $a 641/642 $2 undef 080 $a 614.31 $2 undef 080 $a 006.7/.8 $2 undef 245 00
$a Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin : $b ČSN 56 9606 260 $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2007 300 $a 27 s. : $b il. 490 1-
$a Česká technická norma 650 04
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny 650 04
$7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003172 $a normy 830 -0
$7 kl_us_auth*u0004150 $a Česká technická norma 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1