Počet záznamů: 1
Senzorická analýza potravin I
Autor Buňka, František, 1978- (Autor) Název Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl Další autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor) Vospěl, Bohumír (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 Fyz.popis 145 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7318-628-9 (brož.) : 167.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 100 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 263768 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1